Tequila
Casamigos Mezcal
Mexico - Tequila 70CL 40%
Zeer ambachtelijke gemaakte tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico. Geurige kruiden en fruit, met hints van rook in de neus. In de mond tonen van rook en zwarte peper van leidt tot een lange zijdeachtige afdronk.
Ultra-premium tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos. Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. Casamigos Mezcal wordt gemaakt volgens de traditionele methode. De agaves zijn van 100% Espadín en worden na 8-9 jaar geteeld in Oaxaca, Mexico. Eenmaal geoogst, worden ze gespleten en gedurende 4-6 dagen gekookt in aarden putten van vulkanisch gesteente.
Casamigos Mezcal fermenteert 2 tot 8 dagen voordat 2 maal wordt gedistilleerd in koperen ketels.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Casamigos Mezcal
Zeer ambachtelijke gemaakte tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico. Geurige kruiden en fruit, met hints van rook in de neus. In de mond tonen van rook en zwarte peper van leidt tot een lange zijdeachtige afdronk.
Ultra-premium tequila van 100% Espadin-agave in Santiago Matatlán, in de staat Oaxaca in Mexico, opgezet door George Clooney en zijn goede vrienden Rande Gerber en Michael Meldman. 'Casamigos' is een verwijzing naar de huizen van Clooney en Gerber in Mexico en laat zich vertalen als 'huis van vrienden'. Ze wilden zelf graag kunnen genieten van de lekkerste, soepelste tequila, die niet gemaskeerd hoefde te worden met zout of limoen. Dus die maakten ze dan ook. Samen met hun meesterdistilleerder in Jalisco, Mexico, werkten ze jarenlang samen aan de creatie van Casamigos. Het is altijd de bedoeling geweest om Casamigos te ontwikkelen voor eigen gebruik en om hem te delen met familie en vrienden. Casamigos Mezcal wordt gemaakt volgens de traditionele methode. De agaves zijn van 100% Espadín en worden na 8-9 jaar geteeld in Oaxaca, Mexico. Eenmaal geoogst, worden ze gespleten en gedurende 4-6 dagen gekookt in aarden putten van vulkanisch gesteente.
Casamigos Mezcal fermenteert 2 tot 8 dagen voordat 2 maal wordt gedistilleerd in koperen ketels.