Skip to main content
Cellini Limoncello

Limoncello

Per fles

Cellini Limoncello

Italie - Limoncello 70CL 30%

Een likeur afkomstig uit Italië, en gemaakt van Siciliaanse citroenen. Deze likeur is goed te drinken als aperitief of in combinatie met uw favoriete dessert. 

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Cellini Limoncello

Een likeur afkomstig uit Italië, en gemaakt van Siciliaanse citroenen. Deze likeur is goed te drinken als aperitief of in combinatie met uw favoriete dessert. 

Een likeur afkomstig uit Italië, en gemaakt van Siciliaanse citroenen. Dit geeft de limoncello een mooie goud gele kleur, en een onmiskenbare frisse citrus smaak. Deze likeur is goed te drinken als aperitief of in combinatie met uw favoriete dessert en heeft een alcoholpercentage van 30%.

Smaak Citrus
Beschrijving Een likeur afkomstig uit Italië, en gemaakt van Siciliaanse citroenen. Deze likeur is goed te drinken als aperitief of in combinatie met uw favoriete dessert.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 30%
Contactgegevens Leverancier
Cellini
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak Citrus

Ons verhaal

Italie
Italie
Cellini Italie

Cellini legt zich volledig toe op het maken van limoncello en aanverwante dranken met voornamelijk lokale ingrediënten. De limoncello's worden gemaakt van “Femminello” citroen. Deze in Italië bekende soort kenmerkt zich onder andere door een hoge kwaliteit van olie in de schil. 

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.