Premium
Classic Red
Bordeauxmarkt
Premium
L'Attrape Rêve Merlot
Frankrijk - Merlot 2022 75CL 15,5%
Rode Bordeaux uit de streek Entre-Deux-Mers gemaakt van 100% merlot. Tijdens het productieproces wordt geen extra sulfiet toegevoegd aan de wijn. Hij is klassiek met rode bessen, viooltjes en bosgrond. Schenk hem bij pastagerechten met vlees, vegetarische ovenschotels of bij gerijpte kaas.
De Franse term l`attrape rêve betekent ‘de dromenvanger’. Het is de naam van deze wijn, waaraan tijdens het productieproces geen extra sulfiet wordt toegevoegd. De scheikundige benaming van sulfiet is SO2, oftewel zwaveldioxide. Het is een conserveringsmiddel, dat ervoor zorgt dat de wijn niet verkleurt of bederft. Sulfiet zit overigens van nature op de schil van de druif. Deze rode Bordeaux wordt gemaakt door Château Gantonnet. Hij wordt gemaakt van 100% merlot, die staat aangeplant in de streek Entre-Deux-Mers. Hij is klassiek met rode bessen, viooltjes en bosgrond. Schenk hem bij pastagerechten met vlees, vegetarische ovenschotels of bij gerijpte kaas.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over L'Attrape Rêve Merlot
Rode Bordeaux uit de streek Entre-Deux-Mers gemaakt van 100% merlot. Tijdens het productieproces wordt geen extra sulfiet toegevoegd aan de wijn. Hij is klassiek met rode bessen, viooltjes en bosgrond. Schenk hem bij pastagerechten met vlees, vegetarische ovenschotels of bij gerijpte kaas.
De Franse term l`attrape rêve betekent ‘de dromenvanger’. Het is de naam van deze wijn, waaraan tijdens het productieproces geen extra sulfiet wordt toegevoegd. De scheikundige benaming van sulfiet is SO2, oftewel zwaveldioxide. Het is een conserveringsmiddel, dat ervoor zorgt dat de wijn niet verkleurt of bederft. Sulfiet zit overigens van nature op de schil van de druif. Deze rode Bordeaux wordt gemaakt door Château Gantonnet. Hij wordt gemaakt van 100% merlot, die staat aangeplant in de streek Entre-Deux-Mers. Hij is klassiek met rode bessen, viooltjes en bosgrond. Schenk hem bij pastagerechten met vlees, vegetarische ovenschotels of bij gerijpte kaas.