Recept en inspiratie
Bacardí Cuatro Highball
De BACARDĺ Cuatro Highball wordt gemaakt met de BACARDĺ Anejo Cuatro, een rum die minimaal 4 jaar in eikenhouten vaten onder de Caribische zon is gerijpt. De rum heeft een verfijnde smaak van milde vanilla, gebranden eiken, anjer en honing. Door de geraffineerde samenstelling is deze rum uitstekend geschikt voor cocktails en longdrinks met karakter.
Recept
Ingrediënten:
- 5 cl BACARDÍ Añejo Cuatro
- 10 cl Ginger Ale
- 2 partjes limoen
- IJs
- Longdrinkglas
Zo maak je 'm
- Vul het longdrinkglas met ijs
- Pers de limoenpartjes en laat ze in het glas vallen.
- Schenk BACARDÍ Cuatro en Ginger Ale erbij
- Roer en geniet!
MEER COCKTAILS!
Wil je nog meer BACARDÍ cocktail recepten ontdekken? Je vindt ze hieronder.