Recept en inspiratie
Caipifrutta
Ontdek de Caipifrutta. We vertellen wat je nodig hebt en hoe je 'm maakt. Ontdek ook verschillende variaties op de Caipifrutta!
INGREDIËNTEN
- 60ml cachaca
- 1 mango
- bruine suiker
- gemalen ijs
- evt. 1 passievrucht
BEREIDING
- Snijd een rijpe, halve mango in kleine partjes en doe ze in een whiskyglas.
- Voeg eventueel het vruchtvlees uit een passievrucht toe. Strooi hierover twee eetlepels bruine suiker.
- Pureer het fruit grof met een stamper. Aanvullen met gemalen ijs en 60 ml Cachaça.
- Nog eens goed roeren, een kort rietje erin, en klaar!
ONTDEK MEER!
Dit recept komt uit de Proef! magazine. Nog meer koken? We hebben meer dan 100 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het Proef magazine thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart.
ZELF MIXEN
Zo. Nu weet je precies hoe je de perfecte Caipifrutta moet maken! Wil je nu eens wat anders? Ga dan terug naar alle cocktails. Bekijk ook een van de populairste cocktails van Nederland: Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Long island Iced Tea en Cosmopolitan. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall!