Recept
Double Dutch Cosmo
De Double Dutch Cosmo is een mix van graanjenever, Cointreau, limoensap en cranberrysap. De graanjenever zorgt dat deze cocktail de titel Double Dutch Cosmo mag dragen. Ontdek het recept van Double Dutch Cosmo!
INGREDIËNTEN
- 45 ml Hooghoudt Graanjenever
- 30 ml Cointreau
- 15 ml vers limoensap
- 10 ml cranberrysap
- (Flamed) sinaasappel schil
- Soort glas: martini
BEREIDING
- Vul een shaker met ijsblokjes.
- Voeg 45 ml Hooghoudt Graanjenever, 30 ml Cointreau, 25 ml verse sinaasappelsap en 1 scheutje Angostura Bitters toe en shake totdat de shaker goed koud aanvoelt.
- Schenk uit en zeef in een martiniglas met een zoutrandje en garneer met een limoenpartje.
GEMIXT DOOR TESS
Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar Tess Posthumus.
LEKKER MIXEN
Nu weet je precies hoe je zelf een Double Dutch Cosmo maakt. Heb je nog inspiratie nodig andere cocktails maken? Ontdek de Wodka Cocktails, de Gin cocktails of de Vermouth cocktails! Je kunt ook gaan voor een Gin-Tonic, Sex on the Beach, Long Island Iced Tea of een Tequila Sunrise.