Recept
Fish House Punch
Zin in een Punch? Probeer de Fish House! Wij vertellen je precies wat je nodig hebt en hoe je hem maakt!
INGREDIËNTEN
- 270 ml donkere rum
- 120 ml vers citroensap
- 90 ml cognac
- 90 ml perzik likeur
- 90 ml suikersiroop
- 12 citroen schijfjes
- Pinch nootmuskaat
ZO MAAK JE HEM!
- Vul een punchbowl of karaf met de rum, cognac, perzik likeur, de suikersiroop en het citroensap.
- Roer het even door, zodat alle ingrediënten goed mengen.
- Garneer de punch als laatste met de schijfjes citroen en rasp er wat verse nootmuskaat overheen.
- Laat de punch vervolgens goed koud worden in de koelkast.
TIPS VAN TESS
- Op het laatst, vlak voordat je de punch opdient, kan je een groot blok ijs in de punchbowl leggen. Een andere optie is om ijsblokjes in de zes glazen te doen. Maar let op dat de punch niet te erg verwatert.
- Deze punch kan je vanwege zijn naam ook in doorzichtige ziplock zakjes vol ijsblokjes en met een rietje serveren. Garneer hem dan met de zest van de citroenen, waar je visjes uit snijdt.
GEMIXT DOOR TESS
Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.
LEKKER MIXEN
Nu weet je precies hoe je zelf een Fish House Punch maakt. Wil je nu eens wat anders dan de Fish House Punch? Lees meer over de verschillende cocktails die je kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Mojito, Caipirinha, Sex on the beach of Bloody Mary? Of lees de onderstaande artikelen voor meer inspiratie!