Recept en inspiratie
Rosemary Rum Collins
Rosemary Rum Collins is een cocktail met rum, sodawater, Minon suikersiroop, citroensap en Angostura Bitters. Probeer hem zelf en geniet van deze heerlijke cocktail! Ontdek hier het recept.
INGREDIËNTEN
- 45 ml witte rum
- 60 ml sodawater
- 30 ml vers citroensap
- 15 ml Monin suikersiroop
- Dash Angostura bitters
- 2 citroen wedges
- Rozemarijn takje
- Soort glas: longdrink
BEREIDING
- Vul een longdrink glas met ijsblokjes. Voeg 45 ml rum, 30 ml vers limoensap , 15 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en 60 ml sodawater toe.
- Roer en garneer met 2 partjes citroen en 1 takje rozemarijn.
Collins-varianten
GEMIXT DOOR TESS
Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.
ZELF MIXEN
Zo. Nu weet je precies hoe je de perfecte Rosemary Rum Collins moet maken! Wil je nu eens wat anders? Ga dan terug naar alle cocktails. Bekijk ook de populairste cocktails van Nederland: Gin-Tonic, Bloody Mary, Mojito, Caipirinha en Pina Colada. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall!