De kerst cocktail
Salted Caramel affogato met Frangelico
De zachtzoete smaak van deze Italiaanse likeur van hazelnoot, vanille en cacao die in het dessert zit, is natuurlijk ook het ideale drankje voor erbij. Schenk hem goed gekoeld.
ZELF MIXEN
Ingrediënten
- 100 ml Frangelico
- 4 bolletjes salted caramel ijs
- 4 kopjes espresso
- 3 el walnoten (gehakt)
Bereiden
- Verdeel de Frangelico over 4 hittebestendige glazen.
- Doe er een bolletje ijs in.
- Giet de hete espresso erover en versier met de gehakte walnoten.
Variatietip
Gebruik eens een koffie- of chocoladelikeur en geniet van een heerlijk dessert!
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Premium Membership (Klantenkaart).