Recept en inspiratie
Scottish Apple
Scottisch Apple: een heerlijke zomerse cocktail! Je maakt hem snel en gemakkelijk. Zo heb je meer tijd om van de zon te genieten. Ontdek alles over deze cocktail!
INGREDIËNTEN
- 45 ml Johnnie Walker Red Label
- 90 ml troebel appelsap
- 15 ml vers citroensap
- 10 ml ahornsiroop
- Rode appel
ZO MAAK JE HEM
- Schenk de whisky, appelsap, ahornsiroop en het citroensap in een shaker.
- Vul de shaker met ijsblokjes en shake hard.
- Strain de cocktail in een rocksglas gevuld met ijsblokjes.
- Garneer met schijfjes rode appel.
Gemixt door Tes
Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).
LEKKER MIXEN
Zo. Nu weet je precies hoe je de perfecte Scottish Apple moet maken! Wil je nu eens wat anders? Ga dan terug naar alle cocktails of mixrecepten. Bekijk ook de populairste cocktails van Nederland: Gin-tonic, Bloody Mary, Mojito, Caipirinha en Pina Colada. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall!