Skip to main content

Ontdek nu


Roku Perfect Serves

Roku Perfect Serves

De ROKU Gin perfect serves zijn gecreëerd in de geest van Omotenashi. Omotenashi is een Japans woord dat eigenlijk geen vertaling kent in het Nederlands. Het staat voor de servicegerichtheid en gastvrijheid die een sterk onderdeel zijn van de Japanse cultuur. Daarom zijn deze perfect serves meer dan gin cocktails alleen; de bereiding ervan is een ritueel waarin de Japanse vakkundigheid en oog voor detail centraal staan.

ROKU JAPANSE GIN


Roku Gin is de premium Japanse gin van het House of Suntory in Osaka. Gecreëerd door Japanse ambachtslieden met enorm oog voor detail. Roku Gin is het Japanse woord voor zes; 6 unieke Japanse botanicals (kruiden en specerijen) en nog eens 8 meer traditionele Gin botanicals, zorgen voor de perfecte smaakharmonie. Elke botanical wordt geoogst volgens het Japanse concept van Sun, het oogsten wanneer de ultieme smaak is bereikt. Verkrijgbaar in de unieke 6-hoekige fles, met het Japanse teken voor 6 duidelijk gemarkeerd.

image

ROKU GIN & TONIC


De ROKU Gin & Tonic is een Gin & Tonic geserveerd met gember als aanvulling op de kenmerkende yuzu en sakura-topnoten.

INGREDIËNTEN:

  • 2 delen ROKU Gin
  • 4 delen tonic

ZO MAAK JE DE ROKU GIN & TONIC

  1. Vul het volledige glas tot de rand met ijsblokjes en voeg hier de dun gesneden gember reepjes aan toe.
  2. Schenk de tonic in het glas en voeg een roerstaafje toe.
  3. Schenk ROKU gin in een jigger of in een schenk cupje, zodat je de precieze hoeveelheid van ROKU Gin kan afmeten.
  4. Schenk dit rechtstreeks in het glas en roer deze voorzichtig door voor de perfecte balans tussen de ingrediënten.

GARNERING: 

  • Dun gesneden gember
Bacardi coconut

''Omotenashi staat voor de servicegerichtheid en gastvrijheid binnen de Japanse cultuur''

Roku Gin

image

ROKU NEGRONI


De 6 verschillende botanicals in ROKU Gin maken deze gin perfect voor een klassieke Negroni.

INGREDIËNTEN:

  • 2 delen ROKU Gin
  • 1 deel Campari likeur
  • 1 deel zoete rode vermouth


 

ZO MAAK JE DE ROKU NEGRONI

  • Vul een Old Fashioned glas met ijs.
  • Shake de ROKU Gin, Campari en vermouth met ijsblokjes in een cocktailshaker en zeef in het glas.
  • Garneer met een twist van sinaasappel.
     

GARNERING: 

  • Een sinaasappel twist
image

EEN REIS DOOR DE VIER SEIZOENEN MET ZES JAPANSE BOTANICALS

In het Japans vertaalt Roku zich als de nummer zes. In elke fles Roku Gin vind je zes heel bijzondere botanische producten die afkomstig zijn uit Japan. Deze staan voor het streven om alleen de beste ingrediënten te gebruiken die geoogst zijn in de beste teeltgebieden in Japan. Elk aspect van Roku Gin wordt gemaakt door Japanse ambachtslieden met een eeuwenoude traditie van nauwgezette aandacht voor detail.

Niet alleen zijn de ingrediënten van Roku Gin van de hoogste kwaliteit, velen zijn ook uniek Japans en daarom het best te begrijpen door Japanse ambachtslieden. Voor Roku Gin is een meervoudig destillatieproces ontwikkeld als gevolg van de speciale eigenschappen die elke botanische stof aan Roku Gin's perfect uitgebalanceerde mix toevoegt.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.