Skip to main content

Recept:


Rozemarijntakjes met serranoham

Rozemarijntakjes met serranoham
Rozemarijntakjes met serranoham

Recept

Borrelhapje - 4 personen - ca. 20 minuten 

Ingrediënten

  • 4 plakken Serranoham
  • 4 takjes rozemarijn

Bereiding

  1. Draai 4 plakken Serranoham rondom 4 takjes rozemarijn.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de takjes in ca. 10 tot 15 minuten lichtbruin en krokant.
  3. Eet de ham van de takjes.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.