Biefstukreepjes met rucola
Recept
Hoofdgerecht - 4 personen - 15 minuten + 10 minuten wachttijd
Ingrediënten
- 2 kogelbiefstukken à 200 g
- olijolie
- rucola
- balsamicoazijn
- Parmezaanse kaasflakes
Bereiden
- Besmeer 2 dikke kogelbiefstukken à 200 g (op kamertemperatuur) met 1 el olijfolie en bestrooi met peper en zout. Rooster ze in een grillpan op hoog vuur in 6 minuten rondom bruin, maar van binnen nog rosé. Verpak de biefstukken in aluminiumfolie en laat 2 minuten staan.
- Snijd ze in dunne plakjes en verdeel ze over vier borden. Verdeel ½ zakje rucola erover en besprenkel met 3 el olijfolie en 2 el oude balsamicoazijn. Bestrooi met 25g Parmezaanse kaasflakes. Lekker met aardappelen uit de oven met knoflook en rozemarijn.