Recept
Verse geitenkaas met parmaham en aardbeien op een stokje
Recept
Amuse - 4 personen - 10 minuten
Ingrediënten
- 25 g verse geitenkaas (Bettine Naturel)
- 2 plakken parmaham, dungesneden
- 4 aardbeien met kroontje
- 4 mooie basilicumblaadjes
- 4 lange spiesen
Bereiding
- Snijd de geitenkaas in vierkante blokjes van 1 bij 1 cm. Snijd de plakken parmaham doormidden. Omwikkel de stukjes geitenkaas met de parmaham.
- Rijg achtereenvolgens aan elke spies: aardbei met kroontje, basilicumblaadje en geitenkaas met parmaham.
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).