Bruine rum
Ron Zacapa Centenario
Guatemala - Bruine rum 70CL 40%
Een super-premium rum, gemaakt van een blend van rum tussen de 6 en 23 jaar oud en gerijpt 'above the clouds' op 2300 meter in Guatemala. Een complexe, fruitige en chocolade-achtige smaak.
Een super-premium rum, gemaakt van een rums van tussen de 6 en 23 jaar oud. Zacapa gebruikt uitsluitend de zoetste eerste geperste suikerriethoning - in plaats van melasse - en is gerijpt in een aantal oude eiken vaten die eerder werden gebruikt voor Amerikaanse whisky's, Oloroso en Pedro Ximinez sherry. Het geheim van Zacapa zit in het trage, unieke rijpingsproces (Sistema Solera) dat plaatsvindt op grote hoogte: 2300 meter boven zeeniveau, in de koele lucht van de hooglanden van Guatemala. Dit vertraagt het rijpingsproces, wat zorgt voor de uiteindelijke balans tussen de aroma's en smaken die tijdens een lang proces ontwikkeld worden. 'Aged above the clouds' zoals ze het zelf met veel trots vertellen. In januari 2012 werd Zacapa benoemd tot een van de 'World’s Top 100 Most Valuable Luxury Brands' door de World Luxury Association. De complexe zoete fruitigheid en chocoladesmaken van Zacapa verdienen het om puur of met ijs te drinken. Ook in cocktails zal het zijn stempel zetten.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Ron Zacapa Centenario
Een super-premium rum, gemaakt van een blend van rum tussen de 6 en 23 jaar oud en gerijpt 'above the clouds' op 2300 meter in Guatemala. Een complexe, fruitige en chocolade-achtige smaak.
Een super-premium rum, gemaakt van een rums van tussen de 6 en 23 jaar oud. Zacapa gebruikt uitsluitend de zoetste eerste geperste suikerriethoning - in plaats van melasse - en is gerijpt in een aantal oude eiken vaten die eerder werden gebruikt voor Amerikaanse whisky's, Oloroso en Pedro Ximinez sherry. Het geheim van Zacapa zit in het trage, unieke rijpingsproces (Sistema Solera) dat plaatsvindt op grote hoogte: 2300 meter boven zeeniveau, in de koele lucht van de hooglanden van Guatemala. Dit vertraagt het rijpingsproces, wat zorgt voor de uiteindelijke balans tussen de aroma's en smaken die tijdens een lang proces ontwikkeld worden. 'Aged above the clouds' zoals ze het zelf met veel trots vertellen. In januari 2012 werd Zacapa benoemd tot een van de 'World’s Top 100 Most Valuable Luxury Brands' door de World Luxury Association. De complexe zoete fruitigheid en chocoladesmaken van Zacapa verdienen het om puur of met ijs te drinken. Ook in cocktails zal het zijn stempel zetten.