Val Dieu Grand Cru draagt de kroon van de bieren van de Val Dieu-abdij. Het is met 10,5% alcohol een zwaargewicht zonder log te zijn. De smaak is zoet, maar bovenal fruitig. Complex, met een volle, ronde body.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Val-Dieu Grand Cru
Val Dieu Grand Cru draagt de kroon van de bieren van de Val Dieu-abdij. Het is met 10,5% alcohol een zwaargewicht zonder log te zijn. De smaak is zoet, maar bovenal fruitig. Complex, met een volle, ronde body.
Val Dieu Grand Cru draagt de kroon van de bieren van de Val Dieu-abdij. Het is met 10,5% alcohol een zwaargewicht zonder log te zijn. De smaak is zoet, maar bovenal fruitig. Complex, met een volle, ronde body.
Inhoud
75 Centiliter
Alcoholpercentage
10,5%
Ingrediënten
Ingrediënten: Bevat gerstemout.
Allergie-informatie
Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens LeverancierAbbaye du Val-DieuVal-Dieu 227
4880 Aubel, BelgiëWebsite: https://www.abbaye-du-val-dieu.be/nl/Brasserie de l'Abbaye du Val-DieuVal-Dieu, 225 - 4880 Aubel - BelgiumWebsite: www.val-dieu.com
Voedingswaarden
Soort
per 100 ml
Energie
1040 Kilojoule (248 Kilocalorie)
Over productinformatie
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Ons verhaal
Val-DieuBelgië
De Abdij van Val-Dieu werd in 1216 opgebouwd door de monniken van de Cisterciënzerorde. Ze waren op zoek naar een onbewoonde vallei met een waterweg om hun landbouw- en brouw- activiteiten uit te oefenen. De Cisterciënzerorden zijn bekend door de hele wereld voor hun troeven als brouwers. De monniken van Val-Dieu waren geen uitzondering op die regel. Door de geschiedenis van de abdij die rijk in evenementen was (vernieling, brand, uitzetting onder Napoleon) hebben de monniken niet altijd de gelegenheid gehad om te kunnen uitbreiden. Het is één van de mogelijke uitleggen waarom de productie op een locale peil gebleven is. Gelukkig, sinds 1997, worden de gebouwen van de boerderij weer spring levend door de activiteit van de brouwerij. Het enkel verschil is vandaag het feit dat het geen monnik maar een leek is die verantwoordelijk is voor het brouwen. Bovendien wordt het Val-Dieu bier gebrouwen in de vroegere boerderij.
Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.