Skip to main content
Val-Dieu Tripel

Tripel

Per fles

Val-Dieu Tripel

België - Tripel 33CL 9%

Complexe Tripel die een lang vergistingsproces heeft doorgemaakt. Het bier heeft veel fruitige aroma's en een tikkeltje kruidigheid.

De Val-Dieu Triple is een resultaat van een lange gisting, nauwgezet gevolgd door de brouwmeester. De diepe nog zachte bitterheid verstoort de ontdekking van zijn componenten niet. De smaak van hop is nadrukkelijk aanwezig, het is natuurlijk gearomatiseerd en gaat gepaard met een subtiele alcoholische afdronk. Val-Dieu Triple gaat harmonieus samen met verfijnde harde en zachte kazen en delicate vleesgerechten.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Val-Dieu Tripel

33CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Val-Dieu Tripel

Complexe Tripel die een lang vergistingsproces heeft doorgemaakt. Het bier heeft veel fruitige aroma's en een tikkeltje kruidigheid.

De Val-Dieu Triple is een resultaat van een lange gisting, nauwgezet gevolgd door de brouwmeester. De diepe nog zachte bitterheid verstoort de ontdekking van zijn componenten niet. De smaak van hop is nadrukkelijk aanwezig, het is natuurlijk gearomatiseerd en gaat gepaard met een subtiele alcoholische afdronk. Val-Dieu Triple gaat harmonieus samen met verfijnde harde en zachte kazen en delicate vleesgerechten.

Ons verhaal

België
België
Val-Dieu België
De Abdij van Val-Dieu werd in 1216 opgebouwd door de monniken van de Cisterciënzerorde. Ze waren op zoek naar een onbewoonde vallei met een waterweg om hun landbouw- en brouw- activiteiten uit te oefenen. De Cisterciënzerorden zijn bekend door de hele wereld voor hun troeven als brouwers. De monniken van Val-Dieu waren geen uitzondering op die regel. Door de geschiedenis van de abdij die rijk in evenementen was (vernieling, brand, uitzetting onder Napoleon) hebben de monniken niet altijd de gelegenheid gehad om te kunnen uitbreiden. Het is één van de mogelijke uitleggen waarom de productie op een locale peil gebleven is. Gelukkig, sinds 1997, worden de gebouwen van de boerderij weer spring levend door de activiteit van de brouwerij. Het enkel verschil is vandaag het feit dat het geen monnik maar een leek is die verantwoordelijk is voor het brouwen. Bovendien wordt het Val-Dieu bier gebrouwen in de vroegere boerderij.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.