Premium
Krachtig & rokerig
Premium
Benriach Smoky Ten
Schotland - Malt 70CL 46%
Smoky Ten wordt gedistilleerd met gemoute gerst en Highland turf. Deze whisky heeft op drie type vaten gerijpt voor ten minste tien jaar in bourbonvaten, eikenhout en Jamaicaanse rumvaten.
Smoky Ten wordt gedistilleerd met gemoute gerst en gerookt met Highland-turf. Deze houtrijke Highland-turf geeft duidelijk zoete en rokerige tonen. Deze whisky heeft een drie type vatrijping met bourbonvaten, eikenhout en Jamaicaanse rumvaten die zorgen voor lagen zonrijp fruit, aromatische rokerige zoetheid en geroosterde eikenkruiden. De Smoky Ten is een ideale introductie voor ontdekkingsreizigers die een andere stijl van geturfde whisky willen proberen dan de meer traditionele Islay malts.
Hoe te drinken?
Tumbler glas - bij een haardvuur
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Benriach Smoky Ten
Smoky Ten wordt gedistilleerd met gemoute gerst en Highland turf. Deze whisky heeft op drie type vaten gerijpt voor ten minste tien jaar in bourbonvaten, eikenhout en Jamaicaanse rumvaten.
Smoky Ten wordt gedistilleerd met gemoute gerst en gerookt met Highland-turf. Deze houtrijke Highland-turf geeft duidelijk zoete en rokerige tonen. Deze whisky heeft een drie type vatrijping met bourbonvaten, eikenhout en Jamaicaanse rumvaten die zorgen voor lagen zonrijp fruit, aromatische rokerige zoetheid en geroosterde eikenkruiden. De Smoky Ten is een ideale introductie voor ontdekkingsreizigers die een andere stijl van geturfde whisky willen proberen dan de meer traditionele Islay malts.
Hoe te drinken?
Tumbler glas - bij een haardvuur
Mening van een expert
Master Blender Dr. Rachel BarrieThe new Benriach range is for those open to new possibilities, building on a wealth of experience and tradition. I invite the drinker to join me on this creative journey, as we explore the rich rewards of single malt whisky.
Ons verhaal
Mening van een expert
Master Blender Dr. Rachel BarrieThe new Benriach range is for those open to new possibilities, building on a wealth of experience and tradition. I invite the drinker to join me on this creative journey, as we explore the rich rewards of single malt whisky.