Mixlikeur
Bols Blue Curacao
Nederland - Mixlikeur 50CL 21%
Met zijn levendige blauwe kleur en heerlijke citrussmaak zal deze likeur zeker indruk maken. Of je nu een klassieke margarita maakt of je eigen signature drink creëert, Bols Blue Curacao is een must-have voor elke (thuis)bar.
Met zijn levendige blauwe kleur en heerlijke citrussmaak zal deze likeur zeker indruk maken. Of je nu een klassieke margarita maakt of je eigen signature drink creëert, Bols Blue Curacao is een must-have voor elke (thuis)bar.
De Spritz is tegenwoordig onmisbaar op elke cocktailkaart. Met zijn verfrissende karakter en veelzijdige samenstelling biedt de Spritz mogelijkheden voor vele smaken. Bols likeuren zijn de ideale basis voor de Spritz, gezien het assortiment met alle kleuren en smaken van de regenboog.
Zo maak je de Bols Blue Spritz: Vul een Coppa glas tot de rand met ijs. Voeg de Bols Blue Curaçao 50ml en Thomas Henry Soda Water 25ml hierbij en top dit af met Mousserende wijn 75ml. Roer kort en garneer met sinaasappel en munt.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Bols Blue Curacao
Met zijn levendige blauwe kleur en heerlijke citrussmaak zal deze likeur zeker indruk maken. Of je nu een klassieke margarita maakt of je eigen signature drink creëert, Bols Blue Curacao is een must-have voor elke (thuis)bar.
Met zijn levendige blauwe kleur en heerlijke citrussmaak zal deze likeur zeker indruk maken. Of je nu een klassieke margarita maakt of je eigen signature drink creëert, Bols Blue Curacao is een must-have voor elke (thuis)bar.
De Spritz is tegenwoordig onmisbaar op elke cocktailkaart. Met zijn verfrissende karakter en veelzijdige samenstelling biedt de Spritz mogelijkheden voor vele smaken. Bols likeuren zijn de ideale basis voor de Spritz, gezien het assortiment met alle kleuren en smaken van de regenboog.
Zo maak je de Bols Blue Spritz: Vul een Coppa glas tot de rand met ijs. Voeg de Bols Blue Curaçao 50ml en Thomas Henry Soda Water 25ml hierbij en top dit af met Mousserende wijn 75ml. Roer kort en garneer met sinaasappel en munt.