Creamlikeur
Cellini Crema Gianduia
Italie - Creamlikeur 70CL 17%
Een cacao-hazelnoot creme likeur die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room dat uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.
Bottega heeft een geschiedenis van vier eeuwen in de wereld van wijn en grappa. Gianduia chocolade ontstond in 1806 in Piemonte toen de Piemontese meesterbanketbakkers, vanwege de hoge kosten van cacao, besloten deze gedeeltelijk te vervangen door geroosterde en fijngemalen hazelnootpasta. Zo ontstond een chocolade met een intense en elegante smaak met een typisch boeket van cacao en hazelnoot dat we terugvinden in Gianduia Cellini, een crème die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room die uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Cellini Crema Gianduia
Een cacao-hazelnoot creme likeur die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room dat uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.
Bottega heeft een geschiedenis van vier eeuwen in de wereld van wijn en grappa. Gianduia chocolade ontstond in 1806 in Piemonte toen de Piemontese meesterbanketbakkers, vanwege de hoge kosten van cacao, besloten deze gedeeltelijk te vervangen door geroosterde en fijngemalen hazelnootpasta. Zo ontstond een chocolade met een intense en elegante smaak met een typisch boeket van cacao en hazelnoot dat we terugvinden in Gianduia Cellini, een crème die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room die uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.
Ons verhaal
Cellini legt zich volledig toe op het maken van limoncello en aanverwante dranken met voornamelijk lokale ingrediënten. De limoncello's worden gemaakt van “Femminello” citroen. Deze in Italië bekende soort kenmerkt zich onder andere door een hoge kwaliteit van olie in de schil.