Skip to main content
Cellini Crema Gianduia

Creamlikeur

Cellini Crema Gianduia

Italie - Creamlikeur 70CL 17%

Een cacao-hazelnoot creme likeur die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room dat uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.

Bottega heeft een geschiedenis van vier eeuwen in de wereld van wijn en grappa. Gianduia chocolade ontstond in 1806 in Piemonte toen de Piemontese meesterbanketbakkers, vanwege de hoge kosten van cacao, besloten deze gedeeltelijk te vervangen door geroosterde en fijngemalen hazelnootpasta. Zo ontstond een chocolade met een intense en elegante smaak met een typisch boeket van cacao en hazelnoot dat we terugvinden in Gianduia Cellini, een crème die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room die uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Cellini Crema Gianduia

70CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Cellini Crema Gianduia

Een cacao-hazelnoot creme likeur die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room dat uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.

Bottega heeft een geschiedenis van vier eeuwen in de wereld van wijn en grappa. Gianduia chocolade ontstond in 1806 in Piemonte toen de Piemontese meesterbanketbakkers, vanwege de hoge kosten van cacao, besloten deze gedeeltelijk te vervangen door geroosterde en fijngemalen hazelnootpasta. Zo ontstond een chocolade met een intense en elegante smaak met een typisch boeket van cacao en hazelnoot dat we terugvinden in Gianduia Cellini, een crème die wordt gekenmerkt door een fluweelzachte zoetheid, geproduceerd met geselecteerde ingrediënten zoals room die uitsluitend wordt verkregen uit Alpenmelk. De toevoeging van grappa als distillaat geeft dit product een bijzonder aroma dat het uniek maakt.

Ons verhaal

Italie
Italie
Cellini Italie

Cellini legt zich volledig toe op het maken van limoncello en aanverwante dranken met voornamelijk lokale ingrediënten. De limoncello's worden gemaakt van “Femminello” citroen. Deze in Italië bekende soort kenmerkt zich onder andere door een hoge kwaliteit van olie in de schil. 

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.