Ruby
Lekker bij chocolade
Dow's Nirvana Reserve
Portugal - Ruby 50CL 20%
Port en chocola is een goede combinatie. Dow’s heeft er zelfs uitgebreid onderzoek naar gedaan. Deze Nirvana Reserve Port is speciaal gemaakt om te serveren bij chocola.
Perfect dus voor bij de chocolademousse.
Nirvana is a speciale port die gemaakt is om bij chocolade te drinken. Port gaat goed samen met veel soorten eten, maar misschien nog wel het beste met chocolade. Dow's wijnmakers zijn samen met een team van 'The Flanders Taste Foundation' in België aan de slag gegaan om eeen Port te maken die zorgt voor de ultieme smaakcombinatie met chocolade. Na een aantal proefsessies, ondersteund door een wetenschappelijk analyse om te belangrijkste smaakcomponeten van zowel port als zwarte chocolade te identificeren, is er een blend gemaakt die de florale aroma's en de tanninestructuur van de port benadrukt omdat deze het beste samengaan met de chocolade. Deze Nirvana port gaat goed samen met zwarte chocolade, vooral met een cacaopercentage van 60- tot 75%.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Dow's Nirvana Reserve
Port en chocola is een goede combinatie. Dow’s heeft er zelfs uitgebreid onderzoek naar gedaan. Deze Nirvana Reserve Port is speciaal gemaakt om te serveren bij chocola.
Perfect dus voor bij de chocolademousse.
Nirvana is a speciale port die gemaakt is om bij chocolade te drinken. Port gaat goed samen met veel soorten eten, maar misschien nog wel het beste met chocolade. Dow's wijnmakers zijn samen met een team van 'The Flanders Taste Foundation' in België aan de slag gegaan om eeen Port te maken die zorgt voor de ultieme smaakcombinatie met chocolade. Na een aantal proefsessies, ondersteund door een wetenschappelijk analyse om te belangrijkste smaakcomponeten van zowel port als zwarte chocolade te identificeren, is er een blend gemaakt die de florale aroma's en de tanninestructuur van de port benadrukt omdat deze het beste samengaan met de chocolade. Deze Nirvana port gaat goed samen met zwarte chocolade, vooral met een cacaopercentage van 60- tot 75%.