Fruit Lover
2e fles 50% korting
Greco di Majo Norante
Italië - Greco 2022 75CL 13,5%
Biologische greco uit het Italiaans Molise. Levendig en intens met gele appel, perzik en een klein bittertje. Heerlijk bij Italiaanse voorgerechten met vis of bij schaal- en schelpdieren, bijvoorbeeld garnalenspiezen. Serveer hem ook eens bij een salade caprese.
De druif greco is een graag geziene gast in het zuiden van Italië. Er zijn verschillende theorieën over hoe deze druif in Italië terecht is gekomen. Een aannemelijke versie is het idee dat deze druif al in de achtste eeuw voor Christus door reizende Grieken is geïntroduceerd in Italië. Vandaar ook de naam greco. De bekendste wijn van deze druif is Greco di Tufo, uit de streek Campania. Maar ook in Molise (aan de Adriatische Zee) vind je greco. Om precies te zijn bij de biologische producent Di Majo Norante. Deze witte wijn is levendig en intens met gele appel, perzik en een klein bittertje. Heerlijk bij Italiaanse voorgerechten met vis of schaal- en schelpdieren. Serveer hem ook eens bij een salade caprese.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Greco di Majo Norante
Biologische greco uit het Italiaans Molise. Levendig en intens met gele appel, perzik en een klein bittertje. Heerlijk bij Italiaanse voorgerechten met vis of bij schaal- en schelpdieren, bijvoorbeeld garnalenspiezen. Serveer hem ook eens bij een salade caprese.
De druif greco is een graag geziene gast in het zuiden van Italië. Er zijn verschillende theorieën over hoe deze druif in Italië terecht is gekomen. Een aannemelijke versie is het idee dat deze druif al in de achtste eeuw voor Christus door reizende Grieken is geïntroduceerd in Italië. Vandaar ook de naam greco. De bekendste wijn van deze druif is Greco di Tufo, uit de streek Campania. Maar ook in Molise (aan de Adriatische Zee) vind je greco. Om precies te zijn bij de biologische producent Di Majo Norante. Deze witte wijn is levendig en intens met gele appel, perzik en een klein bittertje. Heerlijk bij Italiaanse voorgerechten met vis of schaal- en schelpdieren. Serveer hem ook eens bij een salade caprese.