Vol & rijk
Exclusief
Highland Park 30 Years
Schotland - Malt 70CL 45,1%
Let op dit is een artikel met beperkte oplage OP=OP!
Limited batch, gemaakt van slechts zes vaten - drie first-fill sherry seasoned Europese eikenhouten hogsheads, één first-fill sherry seasoned Amerikaanse eikenhouten hogshead, één virgin (ongekruid, zonder sherry) Amerikaanse eiken hogshead en één refill hogshead.
*Maximaal 1 fles per klant.
Limited batch release van een bekroonde distilleerderij met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1798
Gemaakt van slechts zes vaten - drie first-fill sherry seasoned Europese eikenhouten hogsheads, één first-fill sherry seasoned Amerikaanse eikenhouten hogshead, één virgin (ongekruid, zonder sherry) Amerikaanse eiken hogshead en één refill hogshead – allemaal met de hand geselecteerd door Gordon Motion, de Master Whisky Maker. Neergelegd door John Robertson, de toenmalige Distillery Manager. Hoe ouder de whisky, hoe minder vaten de Master Whisky Maker heeft om mee te werken. Dit vereist al zijn vaardigheid en expertise om hun kenmerkende smaak en karakter te creëren.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Highland Park 30 Years
Let op dit is een artikel met beperkte oplage OP=OP!
Limited batch, gemaakt van slechts zes vaten - drie first-fill sherry seasoned Europese eikenhouten hogsheads, één first-fill sherry seasoned Amerikaanse eikenhouten hogshead, één virgin (ongekruid, zonder sherry) Amerikaanse eiken hogshead en één refill hogshead.
*Maximaal 1 fles per klant.
Limited batch release van een bekroonde distilleerderij met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1798
Gemaakt van slechts zes vaten - drie first-fill sherry seasoned Europese eikenhouten hogsheads, één first-fill sherry seasoned Amerikaanse eikenhouten hogshead, één virgin (ongekruid, zonder sherry) Amerikaanse eiken hogshead en één refill hogshead – allemaal met de hand geselecteerd door Gordon Motion, de Master Whisky Maker. Neergelegd door John Robertson, de toenmalige Distillery Manager. Hoe ouder de whisky, hoe minder vaten de Master Whisky Maker heeft om mee te werken. Dit vereist al zijn vaardigheid en expertise om hun kenmerkende smaak en karakter te creëren.