Bitter
Cadeautip
Jägermeister
Duitsland - Bitter 35CL 35%
Jägermeister is een gedurfde en toch uitgebalanceerde bitter. Een typisch Duits meesterwerk. Het ijskoude shot, gemaakt van een mix van 56 verschillende kruiden, wordt omarmd door avonturiers die met elkaar onvergetelijke avonden willen beleven.
De klassieke bitter Jägermeister, wie kent 'm niet? Een uniek shot met een unieke smaak, welke een boost aan iedere feestavond geeft. Met dit handige kleinere Jägermeister 35cl formaat kun je overal genieten van de intense smaak van deze bitter. Wist je dat er 56 ingrediënten in de drank verwerkt zijn? Ieder ingrediënt wordt met aandacht geselecteerd en samengevoegd tot een gebalanceerd geheel. Wat deze ingrediënten zijn? Dat houdt Jägermeister al jaren geheim. Wat we je wel kunnen vertellen is dat de drank wordt gerijpt op eikenhouten vaten, in het donker en meters onder de grond. Hoe je deze drank het beste drinkt? Leg 'm in de vriezer en laat 'm goed koud worden. -18 graden Celcius om precies te zijn. Koud is Jägermeister op z'n lekkerst.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Jägermeister
Jägermeister is een gedurfde en toch uitgebalanceerde bitter. Een typisch Duits meesterwerk. Het ijskoude shot, gemaakt van een mix van 56 verschillende kruiden, wordt omarmd door avonturiers die met elkaar onvergetelijke avonden willen beleven.
De klassieke bitter Jägermeister, wie kent 'm niet? Een uniek shot met een unieke smaak, welke een boost aan iedere feestavond geeft. Met dit handige kleinere Jägermeister 35cl formaat kun je overal genieten van de intense smaak van deze bitter. Wist je dat er 56 ingrediënten in de drank verwerkt zijn? Ieder ingrediënt wordt met aandacht geselecteerd en samengevoegd tot een gebalanceerd geheel. Wat deze ingrediënten zijn? Dat houdt Jägermeister al jaren geheim. Wat we je wel kunnen vertellen is dat de drank wordt gerijpt op eikenhouten vaten, in het donker en meters onder de grond. Hoe je deze drank het beste drinkt? Leg 'm in de vriezer en laat 'm goed koud worden. -18 graden Celcius om precies te zijn. Koud is Jägermeister op z'n lekkerst.