Vol & rijk
Jim Beam Honey
Verenigde Staten - Flavoured whisky 70CL 32,5%
Jim Beam Honey is een mix van natuurlijke, zachte honinglikeur en Jim Beam’s authentieke Kentucky straight bourbon whisky. Dit geeft de drank een smaak die trouw blijft aan het Beam familierecept.
Jim Beam Honey combineert zijn rijke bourbon smaak vol karamel, vanille en eikenhout met het zijdezachte karakter van natuurlijke honing. De afdronk is warm, lang en zoet.
Drink Jim Beam Honey puur, met ijs of mix het in een whiskey-cocktail zoals de Jim Beam Honey & Ginger Ale.
Jim Beam Honey & Ginger Ale
Vul een longdrinkglas met ijs. Voeg 40ml (2 delen) Jim Beam Honey toe en top met Premium Ginger Ale. Roer kort en garneer met een schijfje citroen. Enjoy!
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Jim Beam Honey
Jim Beam Honey is een mix van natuurlijke, zachte honinglikeur en Jim Beam’s authentieke Kentucky straight bourbon whisky. Dit geeft de drank een smaak die trouw blijft aan het Beam familierecept.
Jim Beam Honey combineert zijn rijke bourbon smaak vol karamel, vanille en eikenhout met het zijdezachte karakter van natuurlijke honing. De afdronk is warm, lang en zoet.
Drink Jim Beam Honey puur, met ijs of mix het in een whiskey-cocktail zoals de Jim Beam Honey & Ginger Ale.
Jim Beam Honey & Ginger Ale
Vul een longdrinkglas met ijs. Voeg 40ml (2 delen) Jim Beam Honey toe en top met Premium Ginger Ale. Roer kort en garneer met een schijfje citroen. Enjoy!
Mening van een expert
Hans & Becky Offringa, The Whisky CoupleJim Beam Honey is volzoet met een olieachtige body, waardoor je meteen aan honinglikeur moet denken. Lekker bij een dessert, zoals een zacht notenkaasje (walnoot?) of een scheutje over een bolletje roomijs. Doet het ook goed als een digestief, naast de koffie, maar kan ook perfect als mixer met ginger ale gedronken worden.
Ons verhaal
Mening van een expert
Hans & Becky Offringa, The Whisky CoupleJim Beam Honey is volzoet met een olieachtige body, waardoor je meteen aan honinglikeur moet denken. Lekker bij een dessert, zoals een zacht notenkaasje (walnoot?) of een scheutje over een bolletje roomijs. Doet het ook goed als een digestief, naast de koffie, maar kan ook perfect als mixer met ginger ale gedronken worden.