Premium
Big Red
Alle Kanonkop 25% korting
Premium
Kanonkop Paul Sauer Magnum
Zuid-Afrika - Cabernet sauvignon, Cabernet franc, Merlot 2020 150CL 13%
Paul Sauer was een beroemde politicus en de grootvader van de huidige eigenaren van het estate. Paul Sauer is tegelijkertijd de naam van de prestigewijn van Kanonkop uit het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Gemaakt van cabernet sauvignon met cabernet franc en merlot. Een typische Bordeaux blend dus. Rijk en fruitig met flinke spierballen. Heerlijk om te serveren bij vleesgerechten. Het liefst van de ‘braai’. De wijn is nu al heerlijk, maar kan nog twintig jaar(!) liggen als het moet.
Paul Sauer was een beroemde politicus en de grootvader van de huidige eigenaren van het estate. Paul Sauer is tegelijkertijd de naam van de prestigewijn van Kanonkop uit het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Gemaakt van cabernet sauvignon met cabernet franc en merlot. Een typische Bordeaux blend dus. Rijk en fruitig met flinke spierballen. Heerlijk om te serveren bij vleesgerechten. Het liefst van de ‘braai’. De wijn is nu al heerlijk, maar kan nog twintig jaar(!) liggen als het moet.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Kanonkop Paul Sauer Magnum
Paul Sauer was een beroemde politicus en de grootvader van de huidige eigenaren van het estate. Paul Sauer is tegelijkertijd de naam van de prestigewijn van Kanonkop uit het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Gemaakt van cabernet sauvignon met cabernet franc en merlot. Een typische Bordeaux blend dus. Rijk en fruitig met flinke spierballen. Heerlijk om te serveren bij vleesgerechten. Het liefst van de ‘braai’. De wijn is nu al heerlijk, maar kan nog twintig jaar(!) liggen als het moet.
Paul Sauer was een beroemde politicus en de grootvader van de huidige eigenaren van het estate. Paul Sauer is tegelijkertijd de naam van de prestigewijn van Kanonkop uit het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Gemaakt van cabernet sauvignon met cabernet franc en merlot. Een typische Bordeaux blend dus. Rijk en fruitig met flinke spierballen. Heerlijk om te serveren bij vleesgerechten. Het liefst van de ‘braai’. De wijn is nu al heerlijk, maar kan nog twintig jaar(!) liggen als het moet.