Fruit Smoothie
Le P'tit Cab
Frankrijk - Cabernet franc 2023 75CL 12,5%
Typische ‘Vin de Glouglou’ uit Anjou. In dit subgebied van de Loire staan jonge cabernet franc-stokken aangeplant, waarvan deze bio-producent deze elegante en fruitige rode wijn maakt met tonen van aardbei, framboos en rode bes. Serveer hem licht gekoeld bij een zomerse barbecue of charcuterie.
Château de la Roulerie is een klassiek wijndomein uit de Loirevallei. Van de jonge druivenstokken die hier staan aangeplant worden de wijnen gemaakt die luisteren naar de naam Le P’tit. In het geval van deze biologisch gecertificeerde rode wijn is de naam Le P’tit Cab, waarbij Cab de afkorting is voor cabernet franc. De druiven staan aangeplant op een bodem rijk aan leisteen en kalkhoudende klei. Dankzij een zeer korte maceratie en een opvoeding op roestvrijstalen tanks is deze wijn fris, fruitig en elegant met aroma’s van rode bessen, frambozen en aardbeien. Serveer deze ‘cuvée glouglou’ licht gekoeld bij een zomerse barbecue of bij charcuterie.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Le P'tit Cab
Typische ‘Vin de Glouglou’ uit Anjou. In dit subgebied van de Loire staan jonge cabernet franc-stokken aangeplant, waarvan deze bio-producent deze elegante en fruitige rode wijn maakt met tonen van aardbei, framboos en rode bes. Serveer hem licht gekoeld bij een zomerse barbecue of charcuterie.
Château de la Roulerie is een klassiek wijndomein uit de Loirevallei. Van de jonge druivenstokken die hier staan aangeplant worden de wijnen gemaakt die luisteren naar de naam Le P’tit. In het geval van deze biologisch gecertificeerde rode wijn is de naam Le P’tit Cab, waarbij Cab de afkorting is voor cabernet franc. De druiven staan aangeplant op een bodem rijk aan leisteen en kalkhoudende klei. Dankzij een zeer korte maceratie en een opvoeding op roestvrijstalen tanks is deze wijn fris, fruitig en elegant met aroma’s van rode bessen, frambozen en aardbeien. Serveer deze ‘cuvée glouglou’ licht gekoeld bij een zomerse barbecue of bij charcuterie.