Royal Red
Masi Costasera Amarone Classico
Italië - Corvina, Rondinella, Molinara 1988 75CL 15,5%
De druiven zijn na de oogst 25 tot 40% ingedroogd. Dat levert een hoger suikergehalte op. Tijdens de vinificatie worden deze suikers omgezet in alcohol: ruim 15%!
In 1988 waren de condities ideaal voor de productie van een Amarone met een ongelofelijk lange levensduur. De corvina, rondinella en molinara druiven zijn na de oogst 25 tot 40% ingedroogd. Dat levert een hoger suikergehalte op in de druif. Tijdens de vinificatie worden deze suikers omgezet in alcohol: ruim 15%! Deze Amarone Classico van Masi heeft eerst drie jaar gerijpt op groot Slavonisch eiken en vervolgens meer dan een kwart eeuw op fles. Je proeft kersenjam, specerijen, rozijnen en chocola. Lekker met een stuk Parmezaan.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Masi Costasera Amarone Classico
De druiven zijn na de oogst 25 tot 40% ingedroogd. Dat levert een hoger suikergehalte op. Tijdens de vinificatie worden deze suikers omgezet in alcohol: ruim 15%!
In 1988 waren de condities ideaal voor de productie van een Amarone met een ongelofelijk lange levensduur. De corvina, rondinella en molinara druiven zijn na de oogst 25 tot 40% ingedroogd. Dat levert een hoger suikergehalte op in de druif. Tijdens de vinificatie worden deze suikers omgezet in alcohol: ruim 15%! Deze Amarone Classico van Masi heeft eerst drie jaar gerijpt op groot Slavonisch eiken en vervolgens meer dan een kwart eeuw op fles. Je proeft kersenjam, specerijen, rozijnen en chocola. Lekker met een stuk Parmezaan.