Een cocktail voor ieder moment
de Kuyper
Bij De Kuyper geloven ze dat er een cocktail is voor elk moment. De cocktaillikeuren van De Kuyper zijn met ambacht en passie gemaakt om de beste cocktails met de hoogste kwaliteit in kleur, geur en smaak te leveren. Zo kan iedereen genieten van de beste cocktails op elk moment. Let's have a cocktail!
Over De Kuyper
Het Nederlandse familiebedrijf Koninklijke De Kuyper is producent en eigenaar van premium gedistilleerde dranken en likeuren. Het bedrijf werd opgericht in 1695 en is nu wereldwijde marktleider in cocktaillikeuren. Al vijf jaar op rij (2019 – 2023) is De Kuyper door de International Spirits Competition (ISC) uitgeroepen tot ‘Likeurproducent van het jaar.’
DE KUYPER BLUE CURACAO COCKTAIL
INGREDIËNTEN
40 ml De Kuyper Blue Curaçao
20 ml Three Sixty Vodka
20 ml Limoensap
Top up with Sprite of 7-up
½ Sinaasappelschijfje
ZO MAAK JE HEM
1. Voeg alle ingrediënten toe in een longdrinkglas
2. Voeg ijs toe
3. Roer rustig om de ingrediënten te mixen
4. Garneer met een sinaasappelschijfje en genieten!
DE KUYPER BUTTERSCOTCH CAIPIRINHA COCKTAIL
INGREDIËNTEN
20 ml De Kuyper Butterscotch
40 ml Cachaça
½ Schijfje limoen
ZO MAAK JE HEM
1. Voeg alle ingrediënten toe in het glas
2. Voeg ijs toe
3. Roer rustig om de ingrediënten te mixen
4. Garneer met een limoenschijfje en genieten!
DE KUYPER MELON MARTINI COCKTAIL
INGREDIËNTEN
40 ml De Kuyper Melon
30 ml Vodka
20 ml Limoensap
1 (bar)spoon suiker
½ Schijfje meloen
ZO MAAK JE HEM
1. Schenk alle ingrediënten in de shaker
2. Vul 2/3 deel van de shaker met ijs
3. Sluit shaker en 15 seconde hard shaken
4. Schenk de cocktail in een Martiniglas
5. Garneer met een meloenschijfje en genieten!
DE KUYPER PASSIONFRUIT MARTINI COCKTAIL
INGREDIËNTEN
40 ml De Kuyper Passionfruit
40 ml Vanille vodka
20 ml Limoensap
Pulp van passievrucht
1 Eiwit (optioneel)
1 Halve passievrucht
ZO MAAK JE HEM
1. Schenk alle ingrediënten in de shaker
2. Vul 2/3 deel van de shaker met ijs
3. Sluit shaker en 15 seconde hard shaken
4. Schenk de cocktail in een Martiniglas
5. Garneer met een halve passievrucht en genieten!