recept:
Margarita Sour
Zin in een Margarita Sour? Wij leggen je uit welke ingrediënten je nodig hebt, hoe je de cocktail maakt en welke variaties je nog meer kan maken!
BEREIDING
- Make de rand van een copa glas nat en bedek met wat zeezout.
- Shake alle ingrediënten eerst zonder ijs, zodat het eiwit voor een mooi schuim zorgt.
- Shake nog een keer, maar dit keer met de cocktailshaker vol ijsblokjes.
- Strain* in het met ijsblokjes gevulde copa glas en garneer met de sinaasappelzest.
*Strain = schenk je drank vanuit de mengber in je cocktailglas terwijl de drank gezeefd wordt door een strainer.
TOP 3: SOUR VARIATIES
Is de Margarita Sour helemaal jouw cocktail? Probeer dan ook eens een van de onderstaande variaties!
GEMIXT DOOR TESS
Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.
GA AAN DE SLAG!
Nu weet je precies hoe je zelf een Margarita Sour maakt en heb je leuke tips voor meer inspiratie en variatie.
Wil je nu eens wat anders dan de Margarita Sour? Bekijk dan nu de cocktails pagina of bekijk meerdere recepten en variaties op de populaire Gin-Tonic, Bloody Mary, Mojito, Caipirinha cocktail en Piña Colada. Genoeg te ontdekken dus!