Mata Bali
Mata Bali oftewel ‘de Balinese stier’. Een heerlijke afterdinner cocktail met een stoere uitstraling. Een vloeibaar zoet gebakje. Ontdek de Mata Bali!
INGREDIËNTEN (PER GLAS)
- 1 deel sherry Osborn (10RF, Medium)
- ½ deel Crème de cacao
- ½ deel Sayah Spekkoeklikeur
- Mikado sticks
- IJs
BEREIDING
- Schenk sherry, Crème de cacao en spekkoeklikeur in een tumbler.
- Even roeren en vervolgens met grote stukken ijs afvullen.
- Garneren met twee stokjes chocolade mikado.
Ga mixen!
Nu weet je precies hoe je zelf een Mata Bali kan maken, waar deze vandaan komt en wat leuke tips voor meer inspiratie en variatie.
Wil je meer cocktail inspiratie? Bekijk dan nu de cocktail pagina of ga gelijk naar de andere populaire cocktails zoals de Gin-Tonic, Bloody Mary, Caipirinha en Mojito. Genoeg te mixen dus, cheers!