Skip to main content

Mixen met Strohrum

Strohrum
Strohrum

STROH rum is in 1832 ontstaan in Oostenrijk. De rum is gemaakt van een suikerrietmelasse en smaakt naar vanille met een vleugje sinaasappel.

Recept

Mix - 2 personen

Bereiding Strohpresso

  1. Meng 25 cl melk, 25 cl ongeklopte slagroom, 150 g suiker en 1 zakje (8 g) vanillesuiker. Warm op en roer tot de suiker is opgelost.
  2. Schenk koffie bij het mengsel. Voeg 5 cl Strohrum toe. Garneer met chocolade cornflakes.

Bereiding ApfelStrohdel

  1. Verhit 40 cl appelsap, voeg 2 tl kaneel en 2 tl bruine suiker toe. Warm op tot de suiker is opgelost en laat de drank afkoelen.
  2. Voeg 6 cl Strohrum toe en schenk uit. Garneer met een schijfje appel.

Bereiding Strohkolade

  1. Klop 10 cl slagroom op met 1 tl vanillesuiker. Voeg 4 cl Strohrum toe.
  2. Verwarm 20 cl melk met 4 el cacao en 2 tl vanillesuiker. Voeg al roerende nog 20 cl melk toe. Schenk uit en schep de room erop. Garneer met cacaopoeder.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.