Recept en inspiratie
Pineapple Caipirissima
De zomer komt er weer aan: tijd voor heerlijke cocktails. Ga eens voor de Pineapple Caipirissima! Een heerlijke cocktail met Bacardi. Ontdek alles over deze cocktail.
INGREDIËNTEN
- 60 ml Bacardi Carta Blanca rum
- 15 ml Monin suikersiroop
- limoen
- verse ananas
ZO MAAK JE HEM
- Snijd de halve limoen in acht stukjes en doe samen met de stukjes ananas in een rocksglas.
- Muddle de ananas en de limoen en pers al het sap en de oliën uit het citrusfruit.
- Voeg de suikersiroop toe.
- Vul het glas voor de helft met crushed ijs en roer goed door.
- Schenk de rum erbij en vul het glas nu helemaal met crushed ijs.
- Roer nogmaals door en garneer met een kort rietje, een partje limoen en een stukje ananas.
Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.
LEKKER MIXEN
Wil je nu eens wat anders dan de Scottisch Apple? Ga terug naar alle cocktails of ga direct door naar de populaire cocktail: Gin-Tonic, Bloody Mary, Mojito, Caipirinha cocktail, Long Island Iced Tea, Sex on the beach en Pina Colada.