Recept
Rum Manhattan
Net even anders dan de classic Manhattan cocktail door de toevoeging van rum. Wil jij het geheim weten van de Rum Manhattan? Hier lees je hoe je hem maakt.
Ingrediënten Rum Manhattan
- 60 ml Bacardi Oakheart
- 30 ml rode vermout
- 1 druppel Angostura bitters
- Sinaasappelzest
Mixen maar!
- Vul een mixingglas met ijsblokjes.
- Schenk de Oakheart, vermout en Angostura bitters erbij. Roer alle ingrediënten totdat er aanslag op de buitenkant van het glas begint te komen.
- Vul een coupeglas met ijsblokjes of een grote ijsbal.
- Schenk de cocktail door een zeef in het glas. Garneer met de sinaasappelzest.
LEKKER BIJ
De Rum Manhattan past bij uitstek bij de borrel. Op z’n best met de gemarineerde chickenwings. Lees hier het recept en bekijk meer inspiratie.
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).
GA MIXEN!
Zo. Nu weet je precies hoe je de perfecte Rum Manhattan moet maken! Wil je nu eens wat anders? Ga dan terug naar alle cocktails. Bekijk ook de populairste cocktails van Nederland: Gin-Tonic, Bloody Mary, Mojito, Caipirinhaen Pina Colada. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall!