Recept en inspiratie
Rum Sour
Zin in een Rum Sour? Wij leggen je uit welke ingrediënten je nodig hebt, hoe je de cocktail maakt en welke variaties je nog meer kan maken!
BEREIDING
- Vul een shaker met 60 ml Bacardi Bacardi 8 Años, 30 ml vers citroensap, 15 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en het eiwit van een vers ei.
- Shake, voeg vervolgens ijsblokjes toe en shake opnieuw totdat de shaker goed koud aanvoelt.
- Schenk uit en zeef in een rocks glas gevuld met ijsblokjes en garneer met een dun gesneden schilletje sinaasappel.
TOP 3: SOUR VARIATIES
Is de Rum Sour helemaal jouw ding? Probeer dan ook eens een van deze variaties!
Gemixt door Tess
Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar Tess Posthumus.
GA AAN DE SLAG!
Zo. Nu weet je precies hoe je de perfecte Rum Sour moet maken! Wil je nu eens wat anders? Ga dan terug naar alle cocktails of mixrecepten. Bekijk ook de populairste cocktails van Nederland: Gin-Tonic, Bloody Mary, Mojito, Caipirinha en Pina Colada. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall!