Skip to main content

Sapinca Tropicana

De Sapinca Tropicana is een tropische mocktail die je meeneemt naar een zonnige bestemming. Deze verfrissende cocktail combineert de krachtige smaken van Sapinca Organic Root Elixer met de zoetheid van mangonectar en een vleugje frisse limoen. Kortom, de perfecte dorstlesser voor een warme dag!

5 min bereiden
9 ingrediënten
1 glas
196 kcal
€4,85 per glas

Ingrediënten Sapinca Tropicana

  • 30 ml Sapinca Organic Root Elixer 0.0
  • 125 ml mangonectar
  • 30 ml limoensap
  • ijsblokjes
  • gecrusht ijs
  • bruisend mineraalwater
  • 1 passievrucht, gehalveerd
  • paar mangopartjes
  • takje munt

Hoe maak je de Sapinca Tropicana?

  1. Doe de root elixer met de mangonectar en limoensap in een shaker. Voeg ijsblokjes toe en shake tot de buitenkant beslaat van de koude.
  2. Vul het glas voor de helft met gecrusht ijs. Schenk de cocktail door de zeef van de shaker in het glas en lepel het vruchtvlees van 1 halve passievrucht erop.
  3. Garneer met mango, de andere halve passievrucht en een takje munt.

Tip
Maak de cocktail nog tropischer door er extra fruit aan toe te voegen. Sinaasappel of ananas bijvoorbeeld.

Wat is Sapinca Organic Root Elixir?

Sapinca Organic Root Elixir is een unieke mix van 10 krachtige wortelsoorten grotendeels afkomstig uit Zuid-Amerika. De bijzondere combinatie haalt de uitgesproken smaken naar boven om je smaakpapillen te verrassen.

Wat is een mocktail?

Een mocktail is een alcoholvrije cocktail. Het combineert vaak dezelfde ingrediënten als een gewone cocktail, zoals fruit, kruiden, siropen en sappen, maar zonder alcohol. Het is een verfrissende en smaakvolle optie voor wie geen alcohol drinkt.

Waaruit bestaat de Sapinca Tropicana?

De Sapinca Tropicana is een verfrissende mocktail met de smaken van Sapinca Organic Root Elixer, mangonectar, limoen, passievrucht en mango. Een echte tropische smaakbeleving!

In welk glas serveer je de Sapinca Tropicana?
Serveer de Sapinca Tropicana in een martiniglas (of soortgelijk).

toost& magazine
Deze cocktail komt uit het magazine toost&. toost& is een magazine met handige tips, inspirerende verhalen en maakbare recepten voor liefhebbers van mooie wijnen, bieren, whisky en andere sterke én alcoholvrije dranken. Klik hier voor alle cocktailrecepten uit toost&!

Meer lezen