Ontdek alles over BACARDÍ
Je bent vast bekend met rummerk BACARDÍ. Wellicht ken je BACARDÍ van de witte rum Carta Blanca, de rum die in Nederland vooral bekend is geworden in de mix met cola. Of BACARDÍ Razz, Limon of één van de nieuwere producten Tropical of Spiced? En ben je ook al bekend met de donkere rums, die jarenlang gerijpt zijn onder de Caribische zon? Ons ruime BACARDÍ assortiment heeft voor iedere gelegenheid een geschikte rum. We vertellen je er graag meer over!
BACARDÍ Caribbean Spiced
De BACARDÍ Caribbean Spiced is een soepele, gerijpte rum met specerijen en de tropische smaak van frisse ananas en kokosnoot water, met de unieke zoete smaak van kokosnoot bloesem. Breng je cocktail feestje naar het volgende niveau met BACARDÍ Caribbean Spiced. Heerlijk in de mix met cola, maar ook perfect om bijvoorbeeld een Caribbean Colada mee te maken.
Caribbean & Cola ingrediënten
- 50ml BACARDÍ Caribbean Spiced
- 100ml cola
Bereidingswijze
1. Vul een longdrink glas met ijsblokes.
2. Schenk er de BACARDÍ Caribbean Spiced rum en de cola bij.
3. Roer om. Proost!
BACARDÍ FLAVOURED RUMS
BACARDÍ flavoured rums, zijn heerlijke witte rums met natuurlijke fruitextracten. Verkrijgbaar in de smaken Coconut, Razz, Limon, Tropical & Mango. Met de smaak van zon, zomer en strand waan je je direct in een tropisch paradijs (ook al regent het buiten).
RAZZ MOJITO
Mojito's zijn er in alle vormen en maten. Met een combinatie van frambozen, munt, en BACARDÍ Razz rum geeft deze Raspberry Mojito de klassieke variant een fruitige touch.
Ingrediënten
- 50 ml BACARDÍ Razz
- 3 frambozen
- 4 partjes limoen
- 2 theelepels suiker
- 12 muntblaadjes
- een scheutje bruiswater
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten lichtjes door elkaar in een longdrinkglas.
- Voeg gecrusht ijs toe en roer alles door elkaar.
- Maak af met bruiswater en roer nog even kort door.
- Garneer met een takje verse munt en framboos.
BACARDÍ LIMÓN & SPRITE
Zin in een verfrissend drankje? Probeer dan deze eenvoudige, verfrissende mix van BACARDÍ Limón rum en Sprite. Heerlijk voor een zomerse avond of na een lange werkdag!
Ingrediënten
- 50 ml BACARDÍ Limón Rum
- 100 ml Sprite
- 1 partje limoen
- 1 partje citroen
Bereidingswijze
- Vul een glas met ijs.
- Knijp 1 partje limoen en 1 partje citroen uit over het ijs.
- Doe er BACARDÍ Limón rum en Sprite® bij.
- Alles goed door elkaar mengen.
- Garneer eventueel met een partje citroen.
BACARDI AGED RUMS
BACARDÍ aged rums zijn jarenlang gerijpt onder de Caribische zon. Deze donkere rums zijn zeker het wachten waard.
CUATRO HIGHBALL
Als de avond valt, wordt het tijd om tot rust te komen en te genieten van de Caraïbische smaken van BACARDI Añejo Cuatro met ginger ale. Deze cocktail heet Cuatro Highball of, zoals wij graag zeggen, paradijs in een glas.
Ingrediënten
- 5 cl BACARDI Añejo Cuatro
- 10 cl ginger ale
- 2 partjes limoen
- IJs
- Longdrinkglas
Zo maak je 'm
- Vul het longdrinkglas met ijs
- Pers de limoenpartjes uit boven het glas en laat ze erin vallen
- Schenk de BACARDI Cuatro en ginger ale erbij
- Roer en geniet!
70CL
OCHO OLD FASHIONED
De iconische Old Fashioned werd aan het begin van de twintigste eeuw in New York gecreëerd en wordt beschouwd als ‘the original cocktail’. Probeer 'm met BACARDI Reserva Ocho rum en je kunt jezelf gerust een visionair noemen.
Ingrediënten
- 50 ml BACARDI Reserva Ocho Rum
- 5 ml suikersiroop
- 2 scheutjes Angostora Bitters
- Sinaasappelschil (als garnering)
- IJs
- Whiskyglas
Zo maak je 'm
- Doe alle ingrediënten in een whiskyglas
- Vul het glas met ijs en roer goed tot alles goed gemengd en goed koud is
- Garneer met sinaasappelschil
70CL
BACARDI GRAN RESERVA DIEZ NEAT
Een luxueuze rum, die tien jaar heeft mogen rijpen in de Caraïbische zon en wordt gekenmerkt door het mooie evenwicht tussen gekaramelliseerde vanille en eik met banaan, peer en meloen. Een rum om van te nippen.
Ingrediënten
- 50 ml BACARDÍ Gran Reserva Diez rum
- IJs
- Mooi, ouderwets glas
Zo maak je 'm
- Gebruik een mooi ouderwets glas.
- Giet Bacardí Gran Reserva Diez rum over een groot ijsblok.
- Serveren zonder garnering.
Wil je wat anders proberen? Voeg dan een beetje bruiswater toe en experimenteer met verschillende garneringen zoals schijfjes sinaasappel.
70CL
BACARDI SPICED
Bacardí Spiced wordt gemaakt met zowel gerijpte als ongerijpte rum en heeft de lichte rooksmaak van gebrande Amerikaanse eik. Natuurlijke smaken en kruiden zorgen voor een volle, zachte smaak. Met zijn lichte en diepe toetsen is deze rum perfect om te mixen.
BACARDÍ SPICED & COLA
BACARDÍ Spiced is een tikkeltje gewaagd en lekker pikant. De geheime mix van smaken en kruiden geeft aan de BACARDÍ Spiced rum een gedurfde twist. Heel wat anders dan een klassieke rum-cola.
Ingrediënten
- 50 ml BACARDÍ Spiced
- 150 ml Cola
Bereidingswijze
1. Om deze legendarische cocktail te maken, vul je een longdrinkglas met ijs.
2. Giet er de BACARDÍ Spiced rum bij, daarna de ijskoude cola en roer voorzichtig. Serveer zonder garnering.
70CL
DAIQUIRI
Rum, limoen en suiker hebben een lange traditie in het CaraÏbisch gebied. De klassieke Daquiri brengt ze samen in een perfecte mix van BACARDÍ Carta Blanca rum, heerlijk fris dankzij limoen en lekker zoet dankzij de suiker. Ijskoud serveren voor een verfrissende opkikker.
Ingrediënten
- 50 ml BACARDÍ Carta Blanca Rum
- 25 ml versgeperst limoensap
- 2 theelepels suiker
Bereidingswijze
1. Doe de suiker en het versgeperste limoensap in een cocktailshaker en roer todat de suiker is opgelost.
2. Giet er dan de BACARDÍ Carta Blanca rum bij en vul de shaker met gehalveerde ijsklontjes, gevolgd door wat grof gecrusht ijs.
3. Doe de deksel op de shaker en schud stevig totdat de drank ijskoud is.
4. Giet tot slot door een fijn theezeefje in een gekoelde kleine coupe. Garneer met een muntblaadje.
70CL
BACARDI SPICED
Bacardí Spiced wordt gemaakt met zowel gerijpte als ongerijpte rum en heeft de lichte rooksmaak van gebrande Amerikaanse eik. Natuurlijke smaken en kruiden zorgen voor een volle, zachte smaak. Met zijn lichte en diepe toetsen is deze rum perfect om te mixen.
BACARDÍ SPICED & COLA
BACARDÍ Spiced is een tikkeltje gewaagd en lekker pikant. De geheime mix van smaken en kruiden geeft aan de BACARDÍ Spiced rum een gedurfde twist. Heel wat anders dan een klassieke rum-cola.
Ingrediënten
- 50 ml BACARDÍ Spiced
- 150 ml Cola
Bereidingswijze
1. Om deze legendarische cocktail te maken, vul je een longdrinkglas met ijs.
2. Giet er de BACARDÍ Spiced rum bij, daarna de ijskoude cola en roer voorzichtig. Serveer zonder garnering.
70CL
DAIQUIRI
Rum, limoen en suiker hebben een lange traditie in het CaraÏbisch gebied. De klassieke Daquiri brengt ze samen in een perfecte mix van BACARDÍ Carta Blanca rum, heerlijk fris dankzij limoen en lekker zoet dankzij de suiker. Ijskoud serveren voor een verfrissende opkikker.
Ingrediënten
- 50 ml BACARDÍ Carta Blanca Rum
- 25 ml versgeperst limoensap
- 2 theelepels suiker
Bereidingswijze
1. Doe de suiker en het versgeperste limoensap in een cocktailshaker en roer todat de suiker is opgelost.
2. Giet er dan de BACARDÍ Carta Blanca rum bij en vul de shaker met gehalveerde ijsklontjes, gevolgd door wat grof gecrusht ijs.
3. Doe de deksel op de shaker en schud stevig totdat de drank ijskoud is.
4. Giet tot slot door een fijn theezeefje in een gekoelde kleine coupe. Garneer met een muntblaadje.
70CL