Verfrissend en toegankelijk
Ogio
Het verhaal van Ogio
De wijngaarden van Ogio
De druiven die gebruikt worden voor elk van onze zorgvuldig gemaakte wijnen komen uit de meest geschikte gebieden in Italië. In de regio Delle Venezie in het noordoosten ontstaat de perfecte balans van verfrissende fruitsmaken en knapperige zuren bij onze Pinot Grigio. In de regio Puglia, de lange stiletto "hak" van Italië in het zuiden profiteren onze Primitivo druiven van lange zonnige dagen om wijnen met een grote fruitconcentratie te produceren. Helemaal op het eiland Sicilië profiteren onze Pinot Grigio druiven van lange zonnige dagen en een verkoelende zeebries om rozen met rijp fruit te produceren die perfect in balans zijn en een verfrissende zuurgraad hebben.
Ogio bij het diner
Onze wijnen zijn veelzijdig en zullen een breed scala aan heerlijke gerechten verrijken, van gegrilde kip tot pittig eten. Drink onze Pinot Grigio bijvoorbeeld bij gegrilde vis of zeevruchtensalades. Onze Pinot Grigio Rose is heerlijk bij zalm of desserts met vers fruit desserts, terwijl onze Rose Blush Amabile prachtig is bij hartige vleesgerechten. Heb je een gerecht met tomaat? Schenk dan onze Primitivo. Al onze wijnen zijn ook heerlijk als aperitief om te schenken tijdens een etentje met vrienden en familie.
Al onze wijnen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Meer leren over wijn?
Meer leren over wijn? Lees dan de onderstaande artikelen waar je alles kan lezen over de verschillende druivensoorten. Er zijn namelijk een tal van druiven en wijnen met ieder een eigen smaak. Bekijk ze snel!