Recept:
Paté met cornichonsalsa
Recept
Voorgerecht - 4 personen
Ingrediënten salsa
- 3 kerstomaatjes, fijngesneden
- 50 g kleine, zure augurken (cornichons)
- 2 el verse worteljulienne (groentevak)
- 1 el olijfolie.
- zout, versgemalen peper
Bereiding salsa
- Meng 3 fijngesneden kerstomaatjes, 50 g kleine, zure augurken, 2 el verse worteljulienne en 1 el olijfolie.
- Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
- Serveer met paté.
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).