Skip to main content

Recept:


Paté met cornichonsalsa

Paté met Cornichonsalsa
Paté met Cornichonsalsa

Recept

Voorgerecht - 4 personen

Ingrediënten salsa

  • 3 kerstomaatjes, fijngesneden
  • 50 g kleine, zure augurken (cornichons)
  • 2 el verse worteljulienne (groentevak)
  • 1 el olijfolie.
  • zout, versgemalen peper

Bereiding salsa

  1. Meng 3 fijngesneden kerstomaatjes, 50 g kleine, zure augurken, 2 el verse worteljulienne en 1 el olijfolie.
  2. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  3. Serveer met paté.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.