Skip to main content

Recept


Trifle met mascarpone, aardbeien en pecannoten

Trifle met mascarpone, aardbeien en pecannoten
Trifle met mascarpone, aardbeien en pecannoten

Recept

Dessert - 4 personen - 15 minuten

Ingrediënten

  • 12 el mascarpone
  • 5 el Griekse yoghurt
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 12 kletskoppen, in grove stukken gebroken
  • 4 el honing
  • 18 Hollandse aardbeien, in vieren gesneden
  • 20 g pecannoten
  • extra: 4 halfhoge, brede glazen

Bereiding

  1. Roer de mascarpone met de Griekse yoghurt en vanillesuiker tot een gladde massa.
  2. Verdeel de helft van de kletskoppen, honing, het mascarponeyoghurtmengsel en de aardbeien in drie laagjes over de halfhoge glazen.
  3. Schenk voordat je de laatste laag aardbeien over de glazen verdeelt, wat honing over het mascarpone-yoghurtmengsel.
  4. Bestrooi de aardbeien met de pecannoten.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.