Cocktail van kreeftgarnalen en geitenkaas - paasgerecht
Recept
Voorgerecht - 4 personen - 15 minuten
Ingrediënten
- 20 g platte peterselie, grof gehakt
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 6 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 200 g kreeftgarnalen
- 50 g zachte geitenkaas, verkruimeld
- 4 kerstomaatjes
- 70 g rucola
- 4 cocktailglazen
YEALANDS SAUVIGNON BLANC
In deze verfijnde Sauvignon Blanc proef je verse kruiden en passiefruit. Hij heeft een prachtige, super verfrissende smaak met een lange, mooie nasmaak. Een lekkere witte wijn die je natuurlijk eens moet proberen.
Yealands heeft meer dan 100 scharrelkippen rondlopen op de wijngaarden. De meeste hiervan zijn geadopteerde ex-batterijkippen. Ze fungeren als natuurlijke vorm van ongediertebestrijding.
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).