Skip to main content

Lamskoteletje met kappertjesdressing

Lamskotelet met kappertjesdressing
Lamskotelet met kappertjesdressing

Recept

Hoofdgerecht - 4 personen - 20 minuten

Ingrediënten

  • rasp van ¼ citroen
  • sap van 1 citroen
  • 70 ml olijfolie
  • 2 el kappertjes, afgespoeld
  • (zee)zout, versgemalen peper
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • 8 lamskoteletjes, op kamertemperatuur

Bereiding

  1. Meng voor de dressing in een kom de citroenrasp, het citroensap, 60 ml olie, de kappertjes en peper.
  2. Bestrijk de lamskoteletjes met olie en bestrooi ze met (zee)zout, peper en de Provençaalse kruiden. Leg de koteletjes op een ingevet BBQ-rooster. Rooster het vlees in 6 à 8 minuten van buiten bruin en van binnen rosé. Keer regelmatig.
  3. Serveer met de kappertjesdressing.. 

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.