Recept:
Pastramirolletjes met groene asperges
Recept
Borrelhap - 4-6 personen - 15 minuten
Ingrediënten
- 12 mini groene asperges
- 6 el crème fraîche
- 2 el mierikswortel
- 12 plajes pastrami
- 4 takjes bieslook
- Peper en zout
Bereiding
- Breng water met wat zout aan de kook.
- Blancheer hierin 12 mini groene asperges 2 min en spoel af met koud water.
- Meng 6 el crème fraîche met 2 el mierikswortel.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Besmeer 12 plakjes pastrami met de mierikswortelroom.
- Leg er een asperge op en rol op.
- Bestrooi met 4 takjes bieslook (fi jngehakt).
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Premium Membership (Klantenkaart).