Recept:
Tramezzine met blauwe kaas en gegrilde paprika
Recept
Borrelhap - 4-6 personen - 15 minuten
Ingrediënten
- 12 casino boterhammen.
- 3 el roomboter
- 1 krop botersla
- 1 pot gegrilde puntpaprika
- 150 g Roquefort
- walnoten (24g gehakt)
- Peper en zout
Bereiding
- Snijd de korstjes van 12 casino boterhammen.
- Besmeer 6 boterhammen met 3 el roomboter.
- Beleg ze met sla van 1 krop botersla.
- Leg er een laagje paprika op (1 pot gegrilde puntpaprika, uitgelekt en drooggedept).
- Kruimel er 150 g Roquefort over en bestrooi met de walnoten (24, gehakt).
- Dek af met de andere zes boterhammen.
- Snijd in twee of vier driehoeken. (Je kunt er een cocktailprikker doorsteken)
PROEF MEER!
Dit recept komt uit het Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Premium Membership (Klantenkaart).