Pinot noir - chardonnay
Privat Cava Rosé Brut Nature
Spanje - Pinot noir, Chardonnay 2021 75CL 11,5%
Feestelijke zalmroze gekleurde cava gemaakt van de champagnedruiven pinot noir en chardonnay. De wijn krijgt een tweede vergisting op fles en is strakdroog. Je proeft tonen van aardbei, grapefruit en brioche. Serveer hem als feestelijk aperitief. Ook heerlijk bij sushi, céviche of salades.
Daar waar een rosé cava vaak wordt gemaakt van de blauwe druif trepat, kiest men bij het maken van de Privat Brut Nature Rosé voor de typische champagnedruiven: 75% pinot noir en 25% chardonnay. De mooie zalmroze kleur krijgt deze mousserende wijn van de pinot noir. De wijn krijgt een tweede vergisting op fles, waardoor hij een mooi geïntegreerde bubbel heeft. De term Brut Nature slaat op het strakdroge karakter van de wijn en de dosage van slechts 2,5 gram suiker per liter. Je proeft tonen van aardbei, grapefruit en brioche. Serveer hem als feestelijke welkomstdrank, voordat je aan tafel gaat. Ook heerlijk bij sushi, céviche of salades.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Privat Cava Rosé Brut Nature
Feestelijke zalmroze gekleurde cava gemaakt van de champagnedruiven pinot noir en chardonnay. De wijn krijgt een tweede vergisting op fles en is strakdroog. Je proeft tonen van aardbei, grapefruit en brioche. Serveer hem als feestelijk aperitief. Ook heerlijk bij sushi, céviche of salades.
Daar waar een rosé cava vaak wordt gemaakt van de blauwe druif trepat, kiest men bij het maken van de Privat Brut Nature Rosé voor de typische champagnedruiven: 75% pinot noir en 25% chardonnay. De mooie zalmroze kleur krijgt deze mousserende wijn van de pinot noir. De wijn krijgt een tweede vergisting op fles, waardoor hij een mooi geïntegreerde bubbel heeft. De term Brut Nature slaat op het strakdroge karakter van de wijn en de dosage van slechts 2,5 gram suiker per liter. Je proeft tonen van aardbei, grapefruit en brioche. Serveer hem als feestelijke welkomstdrank, voordat je aan tafel gaat. Ook heerlijk bij sushi, céviche of salades.