Skip to main content

Quinoasalade met groene asperges

en witte kaas


Deze quinoasalade met groene asperges en witte kaas staat binnen 15 minuten op tafel. Lekker snel en vegetarisch!

image

Ingrediënten

250 g driekleurenquinoa
350 g verse groene aspperges
300 g diepvries tuinerwten
3 bosuien
150 g witte kaas in olie
2 el mosterd
100 g babyspinazie

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.
  2. Verwijder ondertussen de houtacchtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 1 cm. Kook de aspergestukjes en tuinerwten 4 min.
  3. Snijd de bosui in dunne ringen. Schep de witte kaas uit de pot en verkruimel.
  4. Meng de quinoa met 3 el oliee uit de pot witte kaas, de asperges, tuinerwten, bosui, azijn, mosterd, spinazie en de helft van de witte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over een schaal en bestrooi met de rest van de kaas.

Dranken die passen bij dit gerecht:

UIT PROEF! 1 2023

PROEF! Magazine is een digitaal magazine speciaal voor Premium members. En dit magazine staat vol inspiratie: interviews met wijnmakers, recepten met bijpassende wijnen, het laatste nieuws, trends, alles wat je als wijnkenner óf -liefhebber wil weten. En met 1 klik zit je favoriete fles in de winkelmand!
Inhoudsopgave van PROEF 1 2023>

MIJN GALL & GALL PREMIUM

Met Mijn Gall & Gall Premium ontvang je naast het PROEF! Magazine in je mailbox nog veel meer voordelen. Zo krijg je 10% korting op wijnen, bubbels, whisky en alcoholvrije dranken en speciale Premiumdeals. Ook spaar je 2x zo snel Air Miles en krijg je toegang tot speciale events en proeverijen. Voor maar 10 euro per jaar profiteer je een jaar lang van alle voordelen.

Homemade lentepasteitjes

Thais gemarineerde lamskoteletten

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.