Alcoholvrij alternatief - gin
Seedlip Spice
70CL 0%
s Werelds eerste alcoholvrije spirit. Een alcoholvrije drank op basis van Jamaicaanse peperbes, kardemom, eikenhout, cascarilla schors citroenschil en grapefruitschil.
s Werelds eerste alcoholvrije spririt. Een non-alcoholische spirit die een oplossing biedt voor het steeds toenemende dilemma ‘What to drink when you’re not drinking®’. Seedlip wordt geblend en gebotteld in Engeland. Het bevat geen calorieën, suiker, zoetstoffen of kunstmatige smaken. In de smaak zijn tonen van mint, rozemarijn en thijm terug te vinden.
Perfect serve: maak een alcoholvrije gin & tonic met een frisse en lichtbittere smaak.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Seedlip Spice
s Werelds eerste alcoholvrije spirit. Een alcoholvrije drank op basis van Jamaicaanse peperbes, kardemom, eikenhout, cascarilla schors citroenschil en grapefruitschil.
s Werelds eerste alcoholvrije spririt. Een non-alcoholische spirit die een oplossing biedt voor het steeds toenemende dilemma ‘What to drink when you’re not drinking®’. Seedlip wordt geblend en gebotteld in Engeland. Het bevat geen calorieën, suiker, zoetstoffen of kunstmatige smaken. In de smaak zijn tonen van mint, rozemarijn en thijm terug te vinden.
Perfect serve: maak een alcoholvrije gin & tonic met een frisse en lichtbittere smaak.
Mening van een expert
Esmee Langereis - What to drinkSpice 94 is een zwoele, aromatische mix waarin vooral kruidnagel naar voren komt. Er is ook piment en kardemom, gecombineerd met frisse citronella en een lange, licht bittere afdronk van eikenhout en cascarillaschors. Eindelijk iets serieus lekkers met complexiteit, dacht ik toen ik het proefde rond 2015.
Mening van een expert
Esmee Langereis - What to drinkSpice 94 is een zwoele, aromatische mix waarin vooral kruidnagel naar voren komt. Er is ook piment en kardemom, gecombineerd met frisse citronella en een lange, licht bittere afdronk van eikenhout en cascarillaschors. Eindelijk iets serieus lekkers met complexiteit, dacht ik toen ik het proefde rond 2015.