Flavoured gin
Tanqueray Rangpur
Verenigd Koninkrijk - Flavoured gin 70CL 41,3%
Een opvallende Tanqueray-gin, vier keer gedistilleerd met vier extra plantaardige producten, rangpur-citrusvruchten, gember en laurierbladeren. Deze prijswinnende gin drink je met een premium tonic met veel ijs en een partje limoen.
Tanqueray Rangpur Distilled Gin werd in 2006 voor het eerst gecreëerd door de toevoeging van rangpur, een exotische citrusvrucht uit India met de pittigheid van limoen en de sappigheid van mandarijnen. Dit werd, gecombineerd met gember en laurierbladeren, toegevoegd aan Tanqueray's premium London Dry Gin. De laatstgenoemde drank wordt vandaag de dag nog steeds gemaakt volgens hetzelfde klassieke, tijdloze recept dat Charles Tanqueray in 1830 bedacht. Het wordt vier keer gedistilleerd om alle sporen van neutrale granendrank te verwijderen en om ervoor te zorgen dat de perfecte balans van de klassieke plantaardige gin-ingrediënten – frisse jeneverbes, gepeperde koriander, aromatische engelwortel en zoete drop – goed naar voren komt. Door rangpur, gember en laurierbladeren toe te voegen aan het originele premium product, ontstaat een gemakkelijk drinkbare gin met een vleugje citrus. Als je wilt experimenteren en nieuwe smaken in gin wilt ontdekken, proef het dan vandaag nog!
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Tanqueray Rangpur
Een opvallende Tanqueray-gin, vier keer gedistilleerd met vier extra plantaardige producten, rangpur-citrusvruchten, gember en laurierbladeren. Deze prijswinnende gin drink je met een premium tonic met veel ijs en een partje limoen.
Tanqueray Rangpur Distilled Gin werd in 2006 voor het eerst gecreëerd door de toevoeging van rangpur, een exotische citrusvrucht uit India met de pittigheid van limoen en de sappigheid van mandarijnen. Dit werd, gecombineerd met gember en laurierbladeren, toegevoegd aan Tanqueray's premium London Dry Gin. De laatstgenoemde drank wordt vandaag de dag nog steeds gemaakt volgens hetzelfde klassieke, tijdloze recept dat Charles Tanqueray in 1830 bedacht. Het wordt vier keer gedistilleerd om alle sporen van neutrale granendrank te verwijderen en om ervoor te zorgen dat de perfecte balans van de klassieke plantaardige gin-ingrediënten – frisse jeneverbes, gepeperde koriander, aromatische engelwortel en zoete drop – goed naar voren komt. Door rangpur, gember en laurierbladeren toe te voegen aan het originele premium product, ontstaat een gemakkelijk drinkbare gin met een vleugje citrus. Als je wilt experimenteren en nieuwe smaken in gin wilt ontdekken, proef het dan vandaag nog!