Mild & zacht
Tomintoul White Port Cask
Schotland - Malt 70CL 40%
Master Distiller Robert Fleming creëerde zeven kleine batch-bottelingen door vaten Tomintoul single malt te selecteren, gerijpt in uitzonderlijke ex-bourbon Amerikaanse eikenhouten vaten, die vervolgens worden gehuwd en gefinisht in met de hand geselecteerde vaten die eerder White Port bevatten.
In de Schotse Hooglanden, midden in het prestigieuze Glenlivet gebied, ligt het dorp Tomintoul. Hier in het hart van de Speyside- regio ligt de Tomintoul Distillery. De productie van Tomintoul Speyside Glenlivet single malt whisky is een mix van magie, mystiek, vakmanschap en tijd. Voor de productie van een goede single malt scotch whisky zijn drie bestanddelen het meest belangrijk: gemoute gerst, gist en niet te vergeten, water. Een bron van zuiver water is hiervoor een belangrijk element. De Tomintoul Distillery is dan ook gezegend met de constante toevoer van het zuivere water van de Ballantruan Spring. Tomintoul laat de whisky's ten minste 10 jaar rusten op vaten: de beste vaten blijven soms 16 jaar of zelfs tot 33 jaar liggen.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Tomintoul White Port Cask
Master Distiller Robert Fleming creëerde zeven kleine batch-bottelingen door vaten Tomintoul single malt te selecteren, gerijpt in uitzonderlijke ex-bourbon Amerikaanse eikenhouten vaten, die vervolgens worden gehuwd en gefinisht in met de hand geselecteerde vaten die eerder White Port bevatten.
In de Schotse Hooglanden, midden in het prestigieuze Glenlivet gebied, ligt het dorp Tomintoul. Hier in het hart van de Speyside- regio ligt de Tomintoul Distillery. De productie van Tomintoul Speyside Glenlivet single malt whisky is een mix van magie, mystiek, vakmanschap en tijd. Voor de productie van een goede single malt scotch whisky zijn drie bestanddelen het meest belangrijk: gemoute gerst, gist en niet te vergeten, water. Een bron van zuiver water is hiervoor een belangrijk element. De Tomintoul Distillery is dan ook gezegend met de constante toevoer van het zuivere water van de Ballantruan Spring. Tomintoul laat de whisky's ten minste 10 jaar rusten op vaten: de beste vaten blijven soms 16 jaar of zelfs tot 33 jaar liggen.