Royal Red
Tua Rita Giusto di Notri
Italië - Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc 2016 75CL 14,5%
Super Tuscan (beter bekend als ‘de Saint-Estèphe van Toscane’) gemaakt van 80% cabernet sauvignon, 10% merlot en 10% cabernet franc. De wijn rijpt 18 maanden op eikenhouten vaten. Hij is intens met cassis, bramen en pruimen. Daarnaast ontdek je tonen van vanille, viooltjes, specerijen en cederhout.
Giusto di Notri wordt gezien als ‘de Saint-Estèphe van Toscane’. Deze absolute topwijn is biologisch en wordt gemaakt van 80% cabernet sauvignon, aangevuld met gelijke delen merlot en cabernet franc. De naam van de wijn ‘Giusto di Notri’ is een verwijzing naar San Giusto (Sint Justus), de beschermheilige van het plaatsje Suvereto. En Notri is de exacte locatie van de Tua Rita winery. De wijn rijpt 18 maanden op nieuwe en gebruikte eikenhouten vaten. Hij is intens met cassis, bramen en pruimen. Daarnaast ontdek je tonen van vanille, viooltjes, specerijen en cederhout. Heerlijk bij wild, gegrilde ribeye of als afsluiter van een groot diner. Bij voorkeur in combinatie met oude kazen.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Tua Rita Giusto di Notri
Super Tuscan (beter bekend als ‘de Saint-Estèphe van Toscane’) gemaakt van 80% cabernet sauvignon, 10% merlot en 10% cabernet franc. De wijn rijpt 18 maanden op eikenhouten vaten. Hij is intens met cassis, bramen en pruimen. Daarnaast ontdek je tonen van vanille, viooltjes, specerijen en cederhout.
Giusto di Notri wordt gezien als ‘de Saint-Estèphe van Toscane’. Deze absolute topwijn is biologisch en wordt gemaakt van 80% cabernet sauvignon, aangevuld met gelijke delen merlot en cabernet franc. De naam van de wijn ‘Giusto di Notri’ is een verwijzing naar San Giusto (Sint Justus), de beschermheilige van het plaatsje Suvereto. En Notri is de exacte locatie van de Tua Rita winery. De wijn rijpt 18 maanden op nieuwe en gebruikte eikenhouten vaten. Hij is intens met cassis, bramen en pruimen. Daarnaast ontdek je tonen van vanille, viooltjes, specerijen en cederhout. Heerlijk bij wild, gegrilde ribeye of als afsluiter van een groot diner. Bij voorkeur in combinatie met oude kazen.